خدمات حسابرسی خود را به ما بسپارید

الوند حسابان با بیش از ۲۰ سال تجربه و به کارگیری پرسنل متخصص و کارآزموده در خدمت شماست ! 

خدمات حسابرسی

حسابرسی مجموعه کنترل و بررسی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی است که شامل رسیدگی به اسناد و مدارک و اطلاعات مالی یک مجموعه می‌شود. همچنین این رسیدگی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در انتها منجر به تهیه یک گزارش می‌شوند که در آن حسابرس، نظر خود را در خصوص روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بکار گرفته شده حسابداری و صحت و سقم صورت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مالی آن مؤسسه یا واحد تجاری اعلام می‌کند.

 

حسابرس باید برای انجام این روند، اسناد و اطلاعات مالی و سیستم کنترل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های داخلی مجموعه را مورد مطالعه قرار داده و موجودیت و مالکیت دارایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و بدهی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را به اثبات رساند.

خدمات حسابرسی شامل چه مواردی می باشد ؟

  • مشاوره حسابرسی صورت های مالی
  • مشاوره حسابرسی داخلی
  • بررسی احتمالی صورت های مالی
  • مشاوره حسابرسی مالیاتی
  • مشاوره حسابرسی عملیاتی و اجرای روش های توافقی و رسیدگی به صورت های مالی
  • ارائه گزارشهای حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران (اجرای کار بوسیله نیروی بومی استان)

گوش کنید

الوند حسابان شما را به شنیدن این پادکست صوتی کوتاه درباره خدمات حسابرسی دعوت می کند !

ما چگونه کار می کنیم؟

الوند حسابان فقط در چهار مرحله بهترین راهکار ممکن برای خدمات حسابرسی را به شما ارائه می دهد

۰۱.

مشاوره رایگان

ما به شما به صورت رایگان مشاوره می دهیم
۰۲.

تنظیم قرار ملاقات

ما برای بررسی نیازهای شما یک قرار ملاقات حضوری تنظیم می کنیم 

 
۰۳.

ارائه بهترین راهکارها

ما بهترین خدمات مالی ممکن را بر اساس شرایط شما ارائه می دهیم
۰۴.

پروژه انجام شد!

با کیفیت ترین خدمات با هزینه مقرون به صرفه را دریافت کردید

سوالات متداول خدمات حسابرسی

منظور از خدمات حسابرسی چیست ؟

خدمات حسابرسی به معنای جمع آوری و ارزیابی عینی و مستقل از گزارش های مالی و حسابداری سازمان می باشد. این خدمات معمولاً توسط یک موسسه حسابرسی یا شرکت حسابرسی ارائه می شود. خدمات حسابرسی که به یک سازمان ارائه می شود نقش قابل توجهی در حفاظت از اموال و دارایی های آن سازمان ایفا می کند. حسابرسی باید توسط یک نهاد مستقل از سازمان و به صورت بی طرفانه صورت بگیرد.

هدف اصلی از حسابرسی مالی در یک سازمان این است که به سهامداران، مدیران، بازرسان و ذینفعان سازمان، اطمینان کافی در مورد صحت صورت های مالی ارائه شده، داده شود. به عبارت دیگر حسابرس با جست و جوی اسناد و مدارک حسابداری، برای پیدا کردن اشتباهات و ایرادات موجود و انطباق آنها با استانداردهای حسابرسی اقدام می کند. در واقع حسابرسی به مجموعه ای از اقدامات گفته می شود که با انجام آن گزارش های مالی یک شرکت مطابق با استانداردهای حسابرسی تایید یا رد می شود. در ادامه این نوشتار ضمن بررسی برخی از رایج ترین خدمات حسابرسی، ویژگی های یک شرکت یا موسسه حسابرسی کاربردی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.  

چه اشخاصی می توانند از خدمات گوناگون حسابرسان برخوردار شوند ؟

به طور کلی موسسات حسابرسی خدمات متنوعی را به کاربران خود ارائه می نمایند. با توجه به شخصی که از خدمات حسابرسی استفاده می کند نوع خدمات قابل ارائه توسط موسسات حسابرسی ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی دو دسته از اشخاص می توانند از خدمات حسابرسی استفاده کنند:

  • اشخاص حقیقی؛ منظور از اشخاص حقیقی انسان ها می باشند که به واسطه انسان بودن، اموال و دارایی دارند و ممکن است مورد حق و تکلیف واقع گردند. کسبه و بازاریان و مشغولان به مشاغل گوناگون ممکن است برای تنظیم و شفافیت در امور مالی خود از خدمات حسابرسی استفاده کنند.
  • اشخاص حقوقی؛ منظور از اشخاص حقوقی شرکت های تجاری، موسسات عمومی، شهرداری ها و ... می باشد که به موجب قانون دارای شخصیت حقوقی بوده و ممکن است مورد حق و تکلیف قرار گیرند. نکته قابل توجه این است که اشخاص حقوقی دارای شخصیت حقوقی جدا از شخصیت حقوقی اشخاص تشکیل دهنده آن می باشد. از همین رو ممکن است به صورت مستقل به عنوان خواهان یا خوانده، طرف دعوی قرار گیرند.
مهم ترین خدمات حسابرسی چیست ؟

خدمات حسابرسی ممکن است توسط اشخاص کارشناس و موسسات حسابرسی ارائه شود. همچنین زیر نظر سازمان امور مالیاتی کشور ممکن است هیات های حسابرسی مالیاتی تشکیل شوند و به اظهارنامه های مالیاتی رسیدگی کنند. به طور کلی برخی از مهمترین خدمات حسابرسی قابل ارائه توسط موسسات حسابرسی از قرار زیر است:

  • حسابرسی صورت های مالی؛ یکی از خدماتی که توسط حسابرس ارائه می شود تطابق صورت های مالی یک سازمان، با استانداردهای حسابرسی است. منظور از صورت های مالی همه رسید ها و اسنادی است که در معاملات شرکت مورد استفاده قرار می گیرد.
  • حسابرسی رعایتی؛ یکی دیگر از خدمات حسابرسی، حسابرسی رعایتی می باشد. در حسابرسی رعایتی، رعایت نظامات دولتی و قوانین و مقررات مالی در صورت های مالی توسط حسابرسی مورد بررسی قرار می گیرد. علاوه بر این در حسابرسی رعایتی موضوعاتی مانند تکمیل اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات ها مد نظر قرار می گیرد.
  • حسابرسی عملیاتی؛ در این نوع حسابرسی روی کنترل های مدیریتی و فرایندها تاکید می شود. در واقع حسابرسی عملیاتی بر عقیده استوار است که کوتاهی مدیران در انجام وظایف، ناشی از کمبود کنترل هاست. حسابرسی عملیاتی پس از جنگ جهانی دوم مورد توجه بیشتری قرار گرفت.
  • حسابرسی داخلی؛ وظیفه اصلی حسابرسان داخلی مشاوره دادن به مسئولین و مدیران سازمان و همراهی آنان است.
  • حسابرسی قانونی؛ در این نوع از حسابرسی به بررسی اسناد و مدارک پرداخته می شود تا انطباق آنها با استانداردهای حسابرسی احراز شود. حسابرس قانونی پس از بررسی اسناد می بایست طی گزارش حسابرسی در خصوص قانونی بودن مدارک اظهار نظر کند. امروزه با توجه به افزایش اختلافات مالی، استفاده از خدمات حسابرسان قانونی افزایش یافته است.
برخی از اصطلاحات تخصصی چیست ؟

در ادامه به بررسی برخی از اصطلاحات رایج در زمینه خدمات حسابرسی خواهیم پرداخت:

یک حسابرسی کامل شامل چهار مرحله می باشد.

  • 1- جمع آوری اطلاعات و برنامه ریزی
  • 2- تعیین عملکرد حسابداران داخلی
  • 3- بررسی اعتبار و صحت صورت های مالی
  • 4- اعلام گزارش صحت یا عدم صحت صورت های مالی.
  • حسابرس کیست؟ حسابرس فردی قابل اعتماد است که توسط موسسات حسابرسی به شرکتی که از خدمات حسابرسی استفاده می کند، معرفی می شود. حسابرس باید دارای تحصیلات کارشناسی و بالاتر در رشته های حسابداری و حسابرسی باشد.

انواع حسابرس عبارتند از:

1- حسابرس داخلی؛ این نوع حسابرس توسط هیات مدیره و مدیر عامل انتخاب می شود و موظف است گزارش حسابرسی خود را به صورت منظم به مدیر شرکت ارائه نماید.

2- حسابرس مستقل؛ این نوع از حسابرسان معمولاً در موارد بروز اختلاف میان مدیران شرکت استخدام می شود و به صورت بی طرفانه گزارش می دهد.

3- حسابرس دولتی؛ نوع دیگر حسابرس، کارشناسان مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور می باشند که وظیفه بررسی اظهارنامه مالیاتی و محاسبه مالیات قابل پرداخت توسط اشخاص را به عهده دارند. همانطور که پیداست حسابرس دولتی مستخدم وزارت امور اقتصاد و دارایی می باشد.

حسابرسی مالیاتی چیست ؟

حسابرسی مالیاتی شاخه ای از دانش حسابرسی است که به بررسی مالیات قابل پرداخت توسط سازمان های گوناگون می پردازد. مطابق با ماده 95 قانون برنامه سوم توسعه، سازمان امور مالیاتی کشور زیر نظر وزارت امور اقتصاد و دارایی تاسیس شده و اداره می شود. امروزه شهروندان انواع مالیات ها را در ازای خدمات گوناگون به دولت می پردازند. به طور کلی دو نوع مالیات مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد. مالیات مستقیم مثل مالیات بر درآمد و ارث به صورت مستقیم از مردم دریافت می شود. در مقابل مالیات غیر مستقیم در ضمن فروش کالا و خدمات خاص به مشتریان از آنان دریافت می شود، مانند مالیات بر ارزش افزوده. یکی از مهمترین خدمات حسابرسی، حسابرسی مالیاتی می باشد که توسط سازمان امور مالیاتی کشور ارائه می شود.

به طور کلی توصیه می شود پیش از انجام هرگونه اقدام در زمینه حسابرسی مالیاتی و سایر انواع حسابرسی با موسسه الوند حسابان در تماس باشید. الوند حسابان با حضور بهترین حسابداران و حسابرسان رسمی، آماده ارائه انواع خدمات حسابرسی به شهروندان گرامی می باشد.

ساعات کاری الوند حسابان چیست ؟

ما هر روز از ساعت 09:00 صبح الی ساعت 18:00 عصر در خدمت شما عزیزان هستیم.

آیا امکان مراجعه حضوری وجود دارد ؟

بله ؛ برای مراجعه حضوری ابتدا با کارشناس روابط عمومی موسسه هماهنگی های لازم را به عمل بیاورید.