شرکت سهامی خاص در هنگام تاسیس، کلیه سرمایه مورد نیاز خود را از طریق موسیس تامین می کنند. مدیران شرکت سهامی خاص از بین سهامداران و سرمایه گذاران انتخاب می شوند. ساختار شرکت های سهامی خاص نسبت به سایر شرکت ها متفاوت می باشد. سرمایه گذاران یا سهامداران به میزان سرمایه ای که به حساب شرکت سهامی خاص واریز می کنند، صاحب بخشی از سهام شرکت می شوند. شرکت سهامی خاص، نوعی شرکت بازرگانی با فعالیت تجاری می باشد. از این رو، صاحبان شرکت های سهامی خاص به راحتی می توانند از تسهیلات بانکی استفاده کنند. صاحبان شرکت سهامی خاص بایستی مراحل ثبت شرکت را در اداره مربوطه پیش ببرند.

 

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص کمی دشوار می باشد. برای تسهیل این روند، بهتر است با قوانین و مقررات موجود آشنا شوید تا با مشکلی روبه رو نشوید. صاحبان کسب و کارها با شناخت مراحل ثبت شرکت سهامی خاص می توانند در زمان و هزینه صرفه جویی کنند.

آشنایی با مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت سهامی خاص

1- تکمیل دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص همراه با امضای کلیه سهامداران

2- تکمیل دو نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص همراه با امضای کلیه سهامداران

3- ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین همراه با امضای کلیه سهامداران

4- کپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده کلیه اعضای هیات مدیره، سهامداران و بازرسین

5- استعلام آنلاین سوء پیشینه کلیه اعضای هیات مدیره، سهامداران و بازرسین توسط متقاضی ثبت شرکت (کلیه سهامداران، اعضای هیات مدیره و بازرسین بایستی کد ثنا داشته باشند.)

6- ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی و نامه معرفی نماینده شرکت در سربرگ شرکت

7- در صورت داشتن سهامدار خارجی، کپی برابر اصل پاسپورت اشخاص حقیقی خارجی یا گواهی ثبت شرکت اشخاص حقوقی خارجی همراه با آخرین وضعیت شرکت، اصل و ترجمه وکالتنامه و اختیارنامه وکیل سهامدار خارجی

8- اقرارنامه مدیران شرکت مبنی بر عدم ممنوعیت آن ها در اصل 141 قانون اساسی جهت فعالیت تجاری و ممنوعیت قانونی آن ها در موضوع مواد 111 و 126 قانون تجارت جهت عضویت در هیات مدیره و مدیر عامل

9- اقرارنامه بازرسین شرکت مبنی بر عدم داشتن رابطه نسبی و سببی با مدیران و مدیر عامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم

10- ارائه آدرس شرکت و کد پستی، سرمایه شرکت، لیست اعضای هیات مدیره و سهامداران، درصد سهام و سهم الشرکه، سمت ها و موضوع فعالیت

11- ارائه حداقل 5 اسم برای ثبت شرکت سهامی خاص با 3 سیلاب خاص

12- ارائه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل آم

13- ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل آن

14- ارائه فیش واریزی یا گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت در حسابی به نام شرکت در شرف تاسیس به اداره ثبت شرکت ها

15- پرداخت فیش هزینه به مبلغ 40000 ریال

آشنایی با مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در اداره ثبت شرکت ها

عقد قرارداد

اولین مرحله ثبت شرکت سهامی خاص، ارائه عقد قرارداد “ثبت شرکت سهامی خاص” به اداره ثبت شرکت ها می باشد. از این رو، می توان روند عقد قرارداد را به صورت تلفنی، حضوری یا آنلاین پیش برد.

 

تکمیل مدارک جهت ثبت شرکت سهامی خاص

مرحله دوم ثبت شرکت سهامی خاص، تکمیل مدارک در اداره ثبت شرکت ها می باشد. قاعدتا هر چه مدارک مورد نیاز، سریع تر در اختیار کارشناس مربوطه قرار گیرد، روند ثبت شرکت سریع تر پیش می رود.

 

تایید نام

مرحله سوم ثبت شرکت سهامی خاص، تایید نام شرکت می باشد. همراه با مدارک مورد نیاز بایستی حداقل 5 اسم با 3 سیلاب خاص به اداره ثبت شرکت ها ارائه شود. نام انتخابی بایستی فارسی، غیر تکراری (توسط هیچ شرکتی ثبت نشده باشد)، مطابق با فرهنگ اسلامی، معنادار و مفهومی باشد. کارشناس اداره ثبت شرکت ها با بررسی نام های ارائه شده، نسبت به انتخاب و تعیین نام اقدام می کند. نام تایید شده بر روی برگ اظهارنامه قید می شود. البته، پس از قید نام بر روی اظهارنامه، اخذ موافقت مسئولین اداره ثبت شرکت ها هم الزامی می باشد. پس از تایید اسم، امور ثبت دفتری پیش می رود.

 

امضای اوراق

مرحله چهارم ثبت شرکت سهامی خاص، امضای اوراق می باشد. از این رو، تقاضانامه و وکالتنامه بایستی توسط کارفرما تایید و امضا شود.

 

تشکیل پرونده جهت تشکیل شرکت سهامی خاص

مرحله پنجم ثبت شرکت سهامی خاص، تشکیل پرونده در اداره ثبت شرکت ها می باشد. مدارک فوق بایستی توسط کارشناسه به اداره مربوطه تحویل داده شود. به این ترتیب، پرونده ای برای شرکت سهامی خاص تشکیل می شود تا در دبیرخانه ثبت گردد.

 

کارشناسی

مرحله ششم ثبت شرکت سهامی خاص، کارشناسی می باشد. کارشناس اداره ثبت با توجه به مدارکی که از طرف متقاضی شرکت سهامی خاص دریافت کرده است، پرونده ثبت آن شرکت را بررسی می کند و نظر کارشناسی شده خود را اعلام می کند. در صورت ناقص بودن مدارک، کارشناس پرونده را با هدف بررسی مجدد، تایید نمی کند. از این رو، کارشناسان رفع نقص موظف اند نواقص پرونده را پیگیری کنند.

 

تحویل اسناد شرکت سهامی خاص

مرحله هفتم ثبت شرکت سهامی خاص، تحویل اسناد شرکت سهامی خاص در شرف تاسیس به اداره ثبت شرکت ها می باشد. پس از ثبت شرکت سهامی خاص، مدارکی اعم از تقاضانامه، شرکت نامه، اساسنامه، صورتجلسه هیات مدیره و آگهی تاسیس به شخص یا اشخاص متقاضی داده می شود.

 

آشنایی با مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

 

سوالات متداول

روند ثبت شرکت سهامی خاص چقدر زمان می برد؟

  • برای ثبت شرکت سهامی خاص بایستی صاحبان کسب و کارها، حساب بانکی افتتاح کنند. با احتساب افتتاح حساب بانکی، روند ثبت شرکت سهامی خاص، معمولا 15 روز کاری طول می کشد. پس از طی شدن این زمان، نوبت به درج آگهی در روزنامه رسمی می رسد.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص چیست؟

  • برای ثبت شرکت سهامی خاص به تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضای هیات مدیره، آدرس شرکت و کد پستی، سرمایه شرکت، لیست اعضای هیات مدیره و سهامداران، درصد سهام و سهم الشرکه، سمت ها و موضوع فعالیت، حق امضای اوراق و میزان سهام هر یک از اعضای هیات مدیره نیاز می باشد.

 

حداقل سرمایه شرکت سهامی خاص چقدر است؟

  • حداقل سرمایه مورد نیاز شرکت سهامی خاص معادل 100000 تومان می باشد. البته، لازم است حداقل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت در حسابی به نام شرکت واریز شود. فیش و گواهی بانکی مبنی بر پرداخت بایستی به همراه سایر مدارک به اداره ثبت شرکت ارسال می شوند.

 

آیا داشتن مدرک تحصیلی برای اعضای هیات مدیره لازم است؟

  • داشتن مدرک تحصیلی برای اعضای هیات مدیره الزامی نیست. از این رو، نیازی نیست برای ثبت شرکت سهامی خاص، مدرک تحصیلی هیچ یک از اعضا را به اداره ثبت شرکت ها ارائه دهید. در صورتی که موضوع شرکت نیازمند اخذ مجوز خاص باشد، بایستی مدرک تحصیلی اعضا به اداره ثبت شرکت ها ارائه شود.

 

جمع بندی

در این مقاله، راجع به مراحل ثبت شرکت سهامی خاص، صحبت شد. الوند حسابان، موسسه مشاوره مالی معتبری است که در زمینه چگونگی ثبت شرکت سهامی خاص به صاحبان کسب و کارها، شرکت ها و اشخاص حقوقی، مشاوره می دهد. از این رو، صاحبان کسب و کارها و هیات مدیره شرکت ها می توانند به الوند حسابان مراجعه کنند و با صفر تا صد ثبت شرکت سهامی خاص آشنا شوند. پس از شناخت مراحل ثبت شرکت سهامی خاص، صاحبان کسب و کارها می توانند امور اداری و قانونی شرکت ها را به درستی پیش ببرند.

اساسنامه، شرکتنامه، تقاضانامه، صورتجلسه مجمع موسسین و هیات مدیره در این حین، تهیه و تنظیم می شوند. موسسه مشاوره مالی الوند حسابان به صاحبان شرکت ها کمک می کند تا بتوانند قوانین را به درستی تعریف کنند. کلیه مراحل ثبت شرکت سهامی خاص اعم از مراحل قبل از ثبت و مراحل پس از ثبت بایستی به ترتیب انجام شوند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : 9909087-0992 یا 77653794-021 ارتباط برقرار نمایید و از مشاوره کارشناسان حرفه‌ای و با تجربه ما بهره‎‌مند شوید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *